Støt de lokale museer

Danmark er et lille land i dag, men det er et land med stolte traditioner og med mange historiske begivenheder, der har præget ikke kun dets egen historie, men ligeledes har haft en indflydelse på den historie, som har dannet præcedens ude i verden.
Fra tiden som vikinger hvor man nærmest underlagde sig verden til den moderne historie med 5,5 millioner mennesker som stadig har en stor indflydelse på verden.Viking_Longboat_'Hugin',_Ramsgate_-_geograph.org.uk_-_653079
Landets historie er dets kultur, og kulturen finder man alle steder, og det kan blandt andet være på de mange museer, i bygninger og i historier, der fortælles videre. Det er derfor, man man benytte alle de museer, da det er med til at holde landet sammen om indbyggernes fælles historie og deres fælles identitet. Hvis man ikke gør brug af de lokale museer, så risikerer man, at de lukker, hvilket ville være negativt for landet. Så er man ude i det danske land, så kan man altid kigge ind til den givne egns museer, og støtter man dem, er de ligeledes at finde om 100 år. Det er noget, som for mange vil være med til at holde sammen på samfundet og give alle historier videre til børnene. Alle legender vil blive fortalt, og de historiske begivenheder, både de store og de små vil blive husket også om 100 år. Det værste, der kan ske, er, at et land taber dets unikke identitet som land. Indbyggerne i et land er nemlig samlet under et flag med en fælles kultur, lige meget hvor i landet man kommer fra. De har en historie, som er så lang, at man ikke kan huske det hele, men man kan stadig forsøge at præservere det for eftertiden, så det kan gives videre til de kommende generationer, så de også kan nyde godt af historierne og fortællingerne.