6 Kroge Hold Fragt Bagage Hjelm Net Mesh for Motorcykel, Motorcykel, atv ' ere

kr48.85

6 Kroge Hold Fragt Bagage Hjelm Net Mesh for Motorcykel, Motorcykel, atv ' ere

Beskrivelse

100% Helt nye og høj kvalitet

Hold fast i din hat!Hvis du er en motorcykel, scooter, knallert eller quad bike (ATV) rider sørg for, at du ikke mister din last i transit med denne super-elastisk, holdbar cargo net.

Afgørende for opbevaring af reservedele hjelme og jakker eller udstyr og bagage, mens du er på farten, nettet er lavet af bungee snor, har 6 kroge til at holde bagage og andre ting.

Holde dine ejendele sikkert, mens du er på farten!

Lavet af super-elastisk og holdbar bungee snor

Har 6 kroge - dækket, så de ikke ridser din cykel

Til brug med enhver motorcykel, scooter, knallert og quad bike (ATV)

Materiale: Bungee, metal

Farve: Sort,Gul,Blå,Grøn,Rød

Fragt netto måler ca 30 x 30cm (11.8 x 11.8"), når den ikke er spændt.Det vil strække sig op til cirka 3 X så meget.

Pakke Inkluderet

1 x Hjelm Fragt bagagenettet

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Betaling

1) Vi accepterer Alipay,WM,TT,QIWI WALLET,BOLETO,SOFORT,BANKER,PAYPAL';

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

7. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

8. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.Tak

9. For russiske venner: 1).Bemærk tilbyder modtagerens fulde navn, når du afgiver bestilling.fordi du ikke kan få din pakke på grund af told.hvis så, er vi ikke ansvarlige for dig. 2).Vi sender din pakke via vores shipping metode, det er hurtigere end Kina post Almindelige Lille Pakke Plus.shipping-processen

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Hadsund-museum.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.


Tags: mænd fragt aftagelig, hjelm net, jet hjelme motorcykel rød, motorcykel uafgjort, hjelm vintage motorcykel rød, scooter kuffert, atv taske, cargo net, elastisk motorcykel, båd pad.

77milochka
2020-09-01
1/5
так мне и не отправили мой заказ, не рекомендую этого продавца

Du kan også gerne