Formax420 Zeppelin Ryger Specielle Rør Lomme Ryger Pibe Hånd Pibe Tobak, 95mm Sort Farve

kr32.95 kr36.62

På traditionelle headshops, kan du allerede være træt af dårlige valg, høj pris og manglende kundeservice.Men nu, i Formax420 online headshop, vi give forskellige urter kværne, duppe negle, piber, glas bong, vandrør og andre ryger tilbehør.Alle til en overkommelig pris.Desuden er vi altid frem til at give kunderne en bedre oplevelse.Nu, du kan finde den perfekte ryger stykker til den bedste pris, alt sammen uden nogensinde at forlade sofaen.

Derudover har vi et stort nok lager til hver detailhandel produkter, og hvis du køber i bulk, vi kan ikke kun give dig den hurtige pakke og levering, men også specielle rabatter.

1.Kundeservice er en af de mest nyttige og brugbare dele af at være en forbruger.Du kan stille alle de spørgsmål du har lyst til at hjælpe afslutte din beslutning på det perfekte produkt for dig.Uanset om forsendelsen, service eller rør, som er egnet til eller brug vores produkter, vi er altid glade for at hjælpe dig.Vores kunde service team, der er udarbejdet af kyndige medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig på enhver mulig måde.

2.Send os beskeder via din ordre historie eller konto direkte.

3.Vi er 7/24 for at arbejde, og lover at svare hver mail i 24 timer.

1.Sørg for, at det 'leveringsadresse' er din bekræftet adresse.

2. Vi vil behandle din ordre indenfor 24-48 timer i sædvanlig, efter at betaling er bekræftet.Vi må tjekke alt i god stand, før vi sender din pakke ud.

3. Selv om vi ind hver detaljer, før vi sender pakker til vores afsender, undertiden nogle af vores kunder kan også hævdes, at de har modtaget beskadigede varer.Vær venlig ikke at bekymre dig, hvis du også møde samme situation.Vi yder fuld refusion eller gratis udskiftning, service for hver ordre, der er modtaget i 14 dage.Kontakt os først, og vi vil guide dig, hvordan du til at vende tilbage eller få en restitution.

4. Vi leverer den tracking nummer for hver ordre.Hvis du ikke kan finde dit tracking nummer,så kontakt os og vi vil være glade for at spore pakken straks fra vores ende.

5. Vi leverer gratis forsendelse for de fleste lande.Tjek venligst fragt og betalinger fanen for flere detaljer.

6.Hvis du ønsker en hurtig levering,vi kan give andre hurtig levering metoder.Du kan finde den ekstra forsendelse koster i fragt og betalinger under fanen automatisk.Vi leverer hurtige express for for over 100 USD, og hvis du køber i løs vægt, så kontakt os, vi forberede særlige tilbud og hurtig forsendelse måde for dig.

1.Vi giver garanti for kvaliteten af vores produkt.

2.Vi nægter at vende tilbage uden nogen kommunikation.

3. Hvis du modtager en beskadiget eller ubrugelige produkter, bedes du sende os det billede af modtagne produkter og også en kort beskrivelse af dit problem.Vi vil udstede refusion eller en ny udskiftning i 24-48 timer.

4. Vi giver også garanti for en 14-dages ingen grund retur service.AMERIKANSKE kunder kan sende pakken via USPS til vores AMERIKANSKE vender Tilbage-Center.Kunder fra andre lande vil være nødt til at sende deres produkter til vores lager i Kina.Køber skal betale tilbage skibsfart omkostninger, hvis de produkter, der opfylder ingen kvalitet problem.

1.Hvis du er tilfreds med vores service, bedes du forlade os 5 stjerner feedbacks.

2.Vi holder aldrig op, der søger mere online salg kanal til at yde vores gode produkter og service.De fleste af vores kunder giver os en høj grad af evaluering.


  • Form: Gratis Type
  • farve: black
  • Materiale: Metal
  • Mærke: EFTER AT DYRKE EN

Tags: formax420 grinder, luftskibet, grinder, smoking pipe resin, mænd rør, rør ukrudt, rør røg tobak, pibetobak, tobak, Rør.

Artiestrauss
2020-09-24
5/5
היגיע fast

Du kan også gerne